10.6 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

El Passeig dels Griells de l’Estartit té llum verda

Aquesta acció té un cost de prop d'un milió d'euros i l'executa íntegrament Costes de l'Estat.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Comença la vacunació contra la COVID-19 en punts emblemàtics del Baix Empordà

Aquest dimarts s’inicia el procés de vacunació a les persones amb gran dependència i la setmana vinent amb majors de 80 anys. Es vacunarà al Teatre Mundial o a Can Quintana

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La construcció d’un passeig a la zona de Griells de l’Estartit ja està en marxa. Aquest passeig donarà continuitat perquè enllaçarà el Molinet, és a dir, l’Estartit, amb la desembocadura del Ter, a la Gola, sense que hi hagi cap entrebanc. Combinarà parts urbanes i naturals sent un dels passejos més llargs de la Costa Brava. Ara, la direcció general de Costes de l’Estat ha posat en exposició pública el projecte.

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha explicat que és una notícia “esperada” i “molt bona”.

 

Aquesta acció té un cost de prop d’un milió d’euros i l’executa íntegrament Costes de l’Estat, i estarà acabada al llarg del 2022, màxim el 2023.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies