14.6 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Patxi Otamendi, nou president del Palamós

En els pròxims dies s'anirà perfilant la resta de la junta

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Patxi Otamendi, nou president del Palamós
Loading
/

Ahir divendres va tenir lloc l’acte de presentació del nou president del Palamós. Finalment la llista de Junts pel Degà, encapçalada per Patxi Otamendi ha estat l’única que s’ha presentat, i per tant, l’escollida per a dirigir el club.

L’acte va tenir lloc a la sala de premsa del Palamós, hi varen intervenir Josep Maria Guzmán, secretari de la Junta Gestora, que dirigia el club des de la dimissió de Joan Pau Pérez; el nou president Patxi Otamendi, i el nou secretari, Pere Aliu.

Josep Maria Guzmán va obrir el torn de paraules cessant a la junta gestora i proclamant guanyadora la llista de Junts pel Degà. Va voler agrair la feina tan de la junta gestora com de la junta electoral, que han fet funcionar el club i tot el procés electoral fins a tenir nou president. Seguidament va dissoldre aquestes dues juntes per a constituir la nova, on de moment es coneixen tres càrrecs: Patxi Otamendi i López, com a president, Pere Aliu i Rotger com a secretari, i Josep Cama i Subirana com a tresorer. També va voler agrair al senyor Aguacil el tracte que ha tingut durant tot el procés.

El Nou president va ser molt breu en el seu discurs, i només va tenir paraules d’agraïment per als socis que els han donat suport.

 

Per últim, el secretari entrant va afirmar que en els pròxims dies es reunirà la nova junta per anar perfilant el nou organigrama, que segurament serà el que es va presentar durant la campanya de Junts pel Degà, però que en veure que molta gent nova se suma al projecte, volen veure qui més pot afegir-se al projecte. Per últim, Aliu va emplaçar als socis i simpatitzants a participar en els actes del club, i sobretot, el suport del soci per a «tornar a fer d’aquest club un gran club.»

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -