11.3 C
Dimarts, 19 març 2024

Paula Badosa es classifica per les semifinals de San José

L'empordanesa ha guanyat a Gauff en un partit d'una hora i vint-i-vuit minuts

Paula Badosa aconsegueix passar a les semifinals en el torneig de la WTA 500 de San José (California) després de vèncer per 7-6(4) i 6-2 la jove nord-americana de 18 anys Coco Gauff. La tenista begurenca ha guanyat la seva rival en una hora i 28 minuts de partit.

El primer set s’ha disputat de manera equilibrada i Coco Gauff anava guanyant 5-4, però Badosa ha aconseguit capgirar el marcador. Després de més de 45 minuts de partit, el set s’ha acabat resolent en un tie-break a favor de Paula Badosa, que ha lluitat contra Gauff amb una sèrie de cops magistrals.

La segona part ha començat amb els errors de Coco Gauff i Badosa ho ha aprofitat per trencar-li el servei en dues ocasions. Així, la begurenca ha aconseguit sentenciar el partit en el seu servei i passar a semifinals. Badosa s’enforntarà a la tenista russa Daria Kasatkina, número 12 del rànquing WTA, que ha derrotat a quarts de final a Aryna Sabalenka.