25.6 C
Pals
Dissabte, 31 juliol 2021
- Publicitat -

Pavimenten l’accés a l’Estadi Municipal de Palafrugell

L'Estadi Municipal de Palafrugell ja té nova cara després de la pavimentació de 7.000 euros que ha fet l'Ajuntament del municipi amb romanent de la tresoreria

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha estat ultimant aquests dies diverses millores a les instal·lacions esportives, concretament ara realitzant la pavimentació de l’entrada de l’Estadi Municipal de Palafrugell.

L’obra consisteix en la pavimentació de l’accés a les graderies i vestidors de l’Estadi existent, fet que té com objectiu mostrar una continuïtat amb la pacificació que es va en el seu moment de l’entrada del Pavelló de Patinatge situada just al costat de l’Estadi. En paraules del regidor de l’àrea d’esports, Lladó, “aquests canvis milloren l’accés a l’Estadi Municipal de Palafrugell i ens permeten un estalvi anual en neteja i manteniment,  ja que anteriorment aquest espai era de terra i creava certes problemàtiques”.

En total s’ha invertit 7.000 euros provinents del romanent de tresoreria de l’any passat.

Estadi Municipal de Palafrugell
Estadi Municipal de Palafrugell | Imatge de l’Ajuntament de Palafrugell

A més, el regidor ha explicat que juntament amb aquesta actuació general s’ha aprofitat per dur a terme alguns canvis, reubicacions i reestructuracions que des de feia temps s’estava treballant amb els clubs esportius, així com la pintura que s’ha aplicat a diferents espais esportius durant les últimes setmanes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ferit el conductor d’un patinet elèctric per un xoc amb un cotxe a Sant Feliu

Els fets han succeït aquest divendres al matí quan un vehicle ha envestit al conductor del patinet a la carretera del Butano, entre Sant Feliu i S'Agaró
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -