10.3 C
Pals
Diumenge, 5 febrer 2023
- Publicitat -

Per què seguim fent ràdio amb normalitat?

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja fa 4 dies que el Govern del país ens va demanar a totes i a tots que ens quedem a casa, que no sortim si no és imprescindible per anar a treballar, a comprar aliments, als serveis mèdics, etc… I tanmateix a Ràdio Capital seguim fent la nostra programació habitual, seguim fent l’informatiu Supermatí amb normalitat, el nostre portal de notícies i el nostre butlletí electrònic segueixen amb el ritme d’actualització habitual i en definitiva, fem vida / ràdio normal.

Ja fa temps que vam entendre que, com a ràdio local que som, basada en el voluntariat i amb pocs recursos, havíem de facilitar que aquelles persones que vulguin col·laborar amb nosaltres, ho han de poder fer amb les màximes facilitats i la màxima agilitat. Per tant, vam decidir no tenir un estudi principal a Pals, el poble d’on som, sinó que ens dotaríem de les eines necessàries per tal que puguem fer ràdio des de qualsevol lloc. Això significa que no tenim estudis? Definitivament no. De fet en tenim 4 (a Pals, la Bisbal i Barcelona) des d’on fem la nostra programació en directe (Supermatí, Matí Capital, Factoria musical, Fórmula Capital). Són 4 estudis petits i connectats amb el nostre control central situat a Palafrugell, al qual hi fem arribar el senyal dels 4 estudis mitjançant connexions de fibra òptica.

Fins aquí tot més o menys normal. Però això vol dir que tota la redacció, formada per 13 persones, es desplacen cada dia a algun d’aquests estudis? Doncs tampoc, la veritat. Perquè disposem d’una aplicació informàtica, gràcies a la qual cada membre de la redacció pot intervenir en directe, des de casa amb un micròfon d’alta qualitat o des del seu telèfon mòbil com si fos al mateix estudi.

I com ens coordinem, podeu pensar? doncs això sí que no té secrets. Amb grups de whatsapp, amb eines de treball al núvol, amb tot allò que és propi del segle XXI i que fem servir en el nostre dia a dia.

Així doncs, podem confirmar-vos que sí, estem fent teletreball (o millor dit, ràdiotreball). No, això no afecta a la nostra programació i d’acord, no sabem si calia aquest article, però si una cosa bona té aquest confinament, és que ens deixa més temps lliure.

Ja podeu seguir escoltant-nos i gaudint de la millor música que trobareu al dial empordanès.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -