17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge tindrà serveis mínims i confirma que hi ha un possible cas de coronavirus

Es tracta d'un treballador municipal que, segons el consistori presenta els símptomes del COVID-19, però també expliquen que no se l'ha diagnosticat per ara de l'afecció

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha difós aquest matí un comunicat, amb un vídeo de l’alcalde Miquel Bell-lloch, on confirmava que hi ha un possible cas de COVID-19 (coronavirus) d’un treballador municipal. De moment, però, encara no està diagnosticat d’aquesta afecció, tot i que presenta els símptomes coincidents amb la malaltia.

Davant d’aquesta situació, l’equip de govern ha optat per enviar a tot el personal a casa, tret d’aquells treballadors que cobreixen els serveis mínims que des del consistori s’ofereix. Es manté l’atenció telefònica, per correu electrònic i la seu electrònica de l’Ajuntament a la ciutadania, però els equipaments municipals estan tancats, tant per als calongins i calongines, com pel propi personal.

Només treballaran aquells que ofereixen els serveis mínims, com son la Policia Local (que garanteix atenció telefònica i patrulles), l’àrea de Serveis Econòmics (de manera que es pugui pagar als proveïdors), el servei d’escombraries i neteja viària, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (per telèfon, correu electrònic o la seu electrònica), els Serveis Socials (via telemàtica) i el Servei d’Atenció Domiciliària (amb les mesures de protecció oportunes), la neteja dels espais que s’usen en aquests dies i també l’àrea d’Informàtica, amb l’objectiu que garanteixin el manteniment del sistema que permet el teletreball al personal de l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -