10.1 C
Pals
Dilluns, 6 Abril 2020

L’Ajuntament de Calonge tindrà serveis mínims i confirma que hi ha un possible cas de coronavirus

Es tracta d'un treballador municipal que, segons el consistori presenta els símptomes del COVID-19, però també expliquen que no se l'ha diagnosticat per ara de l'afecció

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha difós aquest matí un comunicat, amb un vídeo de l’alcalde Miquel Bell-lloch, on confirmava que hi ha un possible cas de COVID-19 (coronavirus) d’un treballador municipal. De moment, però, encara no està diagnosticat d’aquesta afecció, tot i que presenta els símptomes coincidents amb la malaltia.

Davant d’aquesta situació, l’equip de govern ha optat per enviar a tot el personal a casa, tret d’aquells treballadors que cobreixen els serveis mínims que des del consistori s’ofereix. Es manté l’atenció telefònica, per correu electrònic i la seu electrònica de l’Ajuntament a la ciutadania, però els equipaments municipals estan tancats, tant per als calongins i calongines, com pel propi personal.

Només treballaran aquells que ofereixen els serveis mínims, com son la Policia Local (que garanteix atenció telefònica i patrulles), l’àrea de Serveis Econòmics (de manera que es pugui pagar als proveïdors), el servei d’escombraries i neteja viària, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (per telèfon, correu electrònic o la seu electrònica), els Serveis Socials (via telemàtica) i el Servei d’Atenció Domiciliària (amb les mesures de protecció oportunes), la neteja dels espais que s’usen en aquests dies i també l’àrea d’Informàtica, amb l’objectiu que garanteixin el manteniment del sistema que permet el teletreball al personal de l’Ajuntament.

Últimes notícies

Obren comptes corrents per fer aportacions solidàries

Fins al moment, n'han obert els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

L’Orquestra DiVersiones treu una cançó sobre el confinament

L'han titulat "No Tornaré a Casa" i parla de tot el que faran quan acabi el confinament

Passejar el gos a Palamós: no més lluny de 300 metres i de manera individual

El Ban municipal sobre les limitacions de treure a passejar el gos en època de coronavirus també estableix que no es pot anar a comprar i passejar el gos a la vegada.

Altres notícies