10.5 C
Pals
Dimarts, 9 març 2021

El personal educatiu del Baix Empordà, a punt per vacunar-se

El Departament de Salut ha anunciat que aquesta setmana comencen les vacunacions a les escoles i instituts de Catalunya. Al Baix Empordà, molts professionals ja han pogut concertar cita per a rebre la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca

El més llegit

La curiosa història del Boreas, un vaixell enfonsat a Palamós

Drogues, Hitler, guerres i submarinisme. Una història de pel·lícula al fons del mar de Palamós.

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Dues dones i un home van ser acusades de bruixeria al Baix Empordà

Així ho explica l’Atles de la cacera de bruixes, el web més complet que existeix sobre els judicis per bruixeria celebrats als segles XV-XVIII a Catalunya i Andorra.

Comptadors de persones a les Gavarres per l’increment d’excusionistes al massís

El confinament ha fet que s'incrementés l'afluència i, de retruc, algunes actituds incíviques com la brutícia
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Fotografia: INS Sant Feliu de Guíxols

El Departament de Salut han anunciat que aquesta setmana comencen les vacunacions a les escoles i instituts de Catalunya. S’administrarà la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca a tot el personal educatiu de fins a 55 anys. Tots els docents i personal dels centres han rebut o rebran un SMS amb l’enllaç per concertar una hora i lloc per a vacunar-se.

Segons ha pogut saber Ràdio Capital, gran part del personal educatiu del Baix Empordà ja ha rebut l’avís de Salut i els primers SMS. Des de l’INS Sant Feliu de Guíxols expliquen que primer van rebre un correu electrònic informatiu i que, posteriorment, van començar a arribar els SMS.

El personal de l’Escola Vedruna de Palamós també han rebut els missatges amb els quals poden accedir a la web per demanar cita.

Mario Mercader, director del Vedruna, valora positivament que es vacunin als mestres i personal educatiu perquè són “professionals de primera línia”.

A l’Escola Pi Verd de Palafrugell també han arribat els SMS. La seva directora explica, però, que rebre la vacuna no significa poder reduir les mesures de seguretat a les aules. 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Estabilitzat l’incendi en una nau industrial a Vall-llobrega

Els bombers treballen aquest dilluns a la nit per apagar un incendi en una nau industrial en un polígon de Vall-llobrega

Altres notícies