16.1 C
Divendres, 19 abril 2024

Platja d’Aro organitza la primera edició de la ‘Tradeinn International Triathlon’

El primer triatleta a travessar la cinta de la meta va ser Sam Laidlow en categoria masculina. A l’apartat femení, la primera va ser Emma Bilham.

Aquest diumenge passat, dia 30 de maig, Platja d’Aro va acollir aquesta prova de resistència, que és pionera a Europa per les seves característiques, i que també esdevé el Campionat d’Espanya de Llarga Distància 2021. L’estructura de la competició estava definida de la següent manera: 3.800 metres de natació a mar obert, en paral·lel a la façana marítima platjarenca, 180 quilòmetres de bicicleta i 42 quilòmetres de cursa a peu enllaçant diferents espais de Platja d’Aro i fent quatre voltes íntegres al Passeig Marítim de Platja d’Aro. El primer triatleta a travessar la cinta de la meta a la Plaça d’Europa va ser Sam Laidlow, que va completar la totalitat de la prova en 8 hores i 36 minuts. En segon lloc, es va classificar el primer espanyol, Víctor Arroyo, amb un registre de 8 hores i 46 minuts. A l’apartat femení, la primera va ser Emma Bilham, completant la carrera en 9 hores i 32 minuts. En segon lloc, es va classificar Judith Corachán.

És la primera triatló de llarga distància a les comarques de Girona

A més suposa també l’estrena de la modalitat aquest any arreu d’Europa, es converteix també en Campionat d’Espanya de la modalitat, i és puntuable en el rànquing internacional de l’Associació Professional de Triatló (PTD). Hi havia categories de professionals, amateurs i paratriatletes amb 30.000 euros en premis. Com a complement del triatló, es va organitzar un ampli conjunt d’activitats durant cinc dies en el marc de l’anomenada “140.6 INN Weekend” a l’entorn del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, oberta a tothom, i amb la presència de 25 marques especialitzades.

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...