28.7 C
Pals
Dilluns, 15 agost 2022
- Publicitat -

Plens transparents

"És inconcebible que a la capital de la comarca, el ple municpal es faci pràcticament a porta tancada"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui volem criticar a la portada que hi ha municipis on l’única opció que tenen els ciutadans de seguir el ple municipal és anant-hi. En alguns llocs del Baix Empordà no es pot seguir des de casa ni en directe ni en diferit.

Per exemple, a la Bisbal d’Empordà. Ni es retransmet en directe, ni es penja a la web. Us vull recordar que al Ple municipal es prenen moltíssimes decisions molt importants, perquè és l’últim òrgan que ha d’aprovar i ratificar plans urbanístics, ordenances, mocions. És el ple del Parlament de cadascun dels pobles. I és inconcebible que a la capital de la comarca, es faci pràcticament a porta tancada.

És cert que els plens admeten públic a la sala, però també és cert que es fan entre setmana i solen durar fins passada l’hora de sopar. En contrast amb el cas de la Bisbal, hem d’aplaudir Palamós, que penja els plens a la seva web en un sistema àgil, modern i fàcil d’utilitzar. Us recomano que, si teniu un moment, us mireu els plens del vostre poble. Veureu com actuen i treballen els vostres representants i tindreu més pistes per escollir butlleta a les eleccions municipals de l’any vinent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mishima i el primer amor al pati de l’escola

'L'aigua clara' de Mishima fent competència a l'aigua clara de Begur
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -