11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

PODCAST: El crim del casal de Palafrugell

Reportatges
Reportatges
PODCAST: El crim del casal de Palafrugell
Loading
/

El 13 de novembre de 2008 Palafrugell va viure amb por després de l’assassinat a l’aparcament del Casal de la Montserrat Sánchez, una botiguera que treballava a la botiga Lipstick. Aquest crim es va perpetrar fa 14 anys i encara segueix sense resposta. A Ràdio Capital de l’Empordà explorem el cas a través de la veu de tres persones que van viure els fets de primera mà.

Malgrat que aquest és un cas que no està judicialment tancat, i per tant tot el que es diu en aquest reportatge es pot veure modificat, hem considerat oportú recordar els fets i recopilar la informació coneguda fina ara, amb l’esperança que el cas no caigui en l’oblit.

Les veus

En Josep Maria Martí, marit de la víctima, recorda les primeres hores del crim, la incertesa que va viure i els interrogatoris a la comissaria. Encara viu amb esperança i confia que el cas de la seva dona es pugui resoldre abans que prescrigui.

Vegeu l’entrevista sencera a Josep Maria Martí

També hem rememorat les primeres hores del crim des d’un punt de vista periodístic amb la mirada de la periodista de successos d’El Punt Avui, Tura Soler. Una periodista que ha vist multitud de casos i crims, però explica que el de la Montse continua sent una petita espina clavada, perquè encara no s’ha resolt.

Vegeu l’entrevista sencera a Tura Soler

El cas també s’ha desgranat des de la mirada de la Policia Local, amb la intervenció del caporal de la Policia Local de Palafrugell, Dídac Martínez. El seu testimoni ens transporta a la nit dels fets, davant una escena del crim que la Policia Local del municipi havia vist en poques ocasions.

Vegeu l’entrevista sencera a Dídac Martinez

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios