La construcció del nou Lidl de Palafrugell ha aixecat polseguera entre els veïns propers a la zona on se situa aquest nou local del supermercat. Segons expliquen els afectats a Ràdio Capital, el passat 20 de juny les obres van finalitzar. Aquesta construcció va comportar l’aixecament d’alguns carrers i també ha tingut incidència al parc infantil del carrer Marià Fortuny, on hi ha un major volum de desperfectes. L’empresa adjudicatària de les obres, però, no va recollir les papereres ni gronxadors que van treure, tal com apunten diversos veïns, una vegada finalitzada la construcció del nou recinte comercial.

El regidor d’Obra Pública, Lluís Ros, ha explicat a Ràdio Capital que, durant el període d’obres, l’empresa es va fer càrrec de “gestionar aquest espai de carrer” i que “se’ls va fer un requeriment per a tornar tot al seu lloc una vegada el nou Lidl estigués enllestit”. Paral·lelament, en un dels carrers adjacents, també hi havia jardineres, que la Brigada municipal treballa per restituir entre avui i demà, tal com indica Ros.

Així detallava Ros l’actuació que procedeix a fer el consistori:

Segons ha pogut conèixer Ràdio Capital, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha visitat el barri aquest migdia per explorar la situació i també espera que aquesta setmana quedi tot arreglat.