13.4 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

La portada – 17-11-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

Ahir tornava d’un sopar i li anava donant voltes al tema de la portada d’avui, quan vaig recordar que feia un parell de dies havia llegit que s’havia aturat la venda de l’edifici del Magic Park de Platja d’Aro.

És un lloc al qual hi havia anat bastant quan era jove. Recordo les nits de dissabte que sortia amb el frare, en Carbassó, en Carlus, en Farro, en cortey… anàvem a sopar a platja d’aro, passàvem pel màgic park, seguíem a l’assac o el Black and white i acabàvem a l’atico. Normalment hi venien la Montse, la dolors i la Mati, la més bonica de totes i amb qui vaig acabar-hi durant 4 anys. Però tot va començar a Platja d’aro i sovint passava pel màgic park.

La veritat és que, quan fa un any i poc, hi vaig tornar amb el meu nebot de 10 anys, vaig quedar força fotut. Primer, perquè ja no hi ha la meitat de les màquines recreatives que hi havia i després perquè s’hi respira una decadència que és impròpia d’un lloc de costa com aquest, en plè segle XXI.

Però bo i entenent que les coses han canviat i que una sala de jocs recreatius té tan poc sentit com una botiga de revelat de fotografies o com un vídeo club, no me’n vaig poder estar de sentir-me una mica trist. Com quan alguna cosa que ha estat important a la teva vida, desapareix i la trobes a faltar.

Sobre la venda frustrada del complex, n’ha transcendit que hi havia d’anar una botiga zara. És una pena que no hagi estat així, perquè en falten de botigues de zara o mango, Bershka o d’altres. I hagués estat bé que a Platja d’aro, s’hi instal·les un zara. Així ja no més hi faltaria un media markt, una fnac, un decathlon i un mc Donalds. Ai calla. Que això ja fa temps que hi és. Que no ho veieu, imbècils, que acabarem tots vestint, parlant, menjant i pensant igual!

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -