16.8 C
Pals
Divendres, 15 octubre 2021
- Publicitat -

Premi econòmic a la continuació dels estudis a Castell-Platja d’Aro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró convoca uns guardons amb la intenció d’incentivar, fomentar i promoure entre els i les joves del municipi la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) o el Batxillerat.

Les dotacions són de 300 per cada estudiant, i el termini de presentació de la sol·licitud i documentació acreditativa al Registre de l’Ajuntament roman obert fins al 30 de novembre de 2020. Poden optar als premis els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys continuada, i vigent a 1 de setembre de 2020 que compleixin un dels dos supòsits següents: El primer, haver finalitzat i obtingut el títol de 4t d’ESO el curs acadèmic 2019-2020 en un centre d’ensenyament públic (exclosos els centres privats i concertats) i acreditar matrícula d’estudis reglats i/o de Cicle de Grau Mitjà per al curs 2020-2021. El segon, haver finalitzat i obtingut el títol de Batxillerat el darrer curs acadèmic en un centre d’ensenyament públic i acreditar matrícula d’estudis reglats, universitaris i/o de Cicles de Grau Superior per aquest nou curs 2020-2021.

Documentació a entregar:

  • Fotocòpia del DNI o NIE.
  • Certificat d’empadronament acreditant l’antiguitat de 3 anys al municipi.
  • Fotocòpia compulsada, certificat o resguard d’ESO o Batxillerat.
  • Fotocòpia compulsada de la matrícula d’estudis universitaris i/o Graus de Cicle Mitjà o Superior per al curs 2020-2021.
  • Document de les dades bancàries (número de compte i nom i cognoms del titular del compte).

El Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro ofereix ajuda i assessorament si algú ho necessita, per telèfon, correu electrònic ([email protected]) o presencialment amb cita trucant al mòbil 691 675 143 o 685 694931.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

“Hem de manifestar-nos contra la pujada del preu de la llum per fer pressió política”

Parlem amb en Sergi Cot, un dels portaveus de la plataforma Apaguem Endesa, sobre la manifestació de demà a Girona
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -