7.2 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Premi econòmic a la continuació dels estudis a Castell-Platja d’Aro

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró convoca uns guardons amb la intenció d’incentivar, fomentar i promoure entre els i les joves del municipi la continuació dels estudis reglats un cop finalitzat l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) o el Batxillerat.

Les dotacions són de 300 per cada estudiant, i el termini de presentació de la sol·licitud i documentació acreditativa al Registre de l’Ajuntament roman obert fins al 30 de novembre de 2020. Poden optar als premis els estudiants empadronats al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys continuada, i vigent a 1 de setembre de 2020 que compleixin un dels dos supòsits següents: El primer, haver finalitzat i obtingut el títol de 4t d’ESO el curs acadèmic 2019-2020 en un centre d’ensenyament públic (exclosos els centres privats i concertats) i acreditar matrícula d’estudis reglats i/o de Cicle de Grau Mitjà per al curs 2020-2021. El segon, haver finalitzat i obtingut el títol de Batxillerat el darrer curs acadèmic en un centre d’ensenyament públic i acreditar matrícula d’estudis reglats, universitaris i/o de Cicles de Grau Superior per aquest nou curs 2020-2021.

Documentació a entregar:

  • Fotocòpia del DNI o NIE.
  • Certificat d’empadronament acreditant l’antiguitat de 3 anys al municipi.
  • Fotocòpia compulsada, certificat o resguard d’ESO o Batxillerat.
  • Fotocòpia compulsada de la matrícula d’estudis universitaris i/o Graus de Cicle Mitjà o Superior per al curs 2020-2021.
  • Document de les dades bancàries (número de compte i nom i cognoms del titular del compte).

El Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro ofereix ajuda i assessorament si algú ho necessita, per telèfon, correu electrònic ([email protected]) o presencialment amb cita trucant al mòbil 691 675 143 o 685 694931.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies