19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

El 62è Carroussel Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc el diumenge 2 de juny de 2024, amb el seu recorregut habitual pels carrers de la vila, on s’espera una gran afluència de gent durant la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un sopar popular que va omplir l’espai de la Bòbila amb prop de 450 persones. Aquesta trobada va servir com a preludi de l’entusiasme per una nova edició del Carroussel – Carnaval de Carnavals, l’esdeveniment de primavera més destacat de la Costa Brava.

Després del sopar de germanor, que va reunir gairebé totes les colles, es va gaudir d’un espectacular show de música, llum i color titulat “La teva cara em sona (edició musicals)”, amb divertides actuacions musicals que van introduir la presentació del que es podrà veure a la desfilada del primer cap de setmana de juny. Durant la tarda, també es va poder gaudir de la ballada de comparses “remake 2023”, a càrrec dels Trompats, Garnatxa: Cheerleader’s 2.0, Tot al 17, EKSI, Imparables, Confetti i The Queens.

En aquesta 62a edició del Carroussel Costa Brava – Carnaval de Carnavals, participaran 15 colles locals distribuïdes en diverses categories: carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació.

La categoria amb més participants serà la de carrosses inèdites, amb colles locals com EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Imparables, Diversàlia, Imaginació i Confetti. Les comparses inèdites estaran representades per Els Trompats, The Queens i l’Asociación Latina de Palafrugell. En la categoria d’animació, participaran Cheerleaders, La Tustarrada i 4 Arreple-gats.

El 62è Carroussel Costa Brava de Palafrugell tindrà lloc el diumenge 2 de juny de 2024, amb el seu recorregut habitual pels carrers de la vila, on s’espera una gran afluència de gent durant la tarda.

Cal recordar que el Carroussel ha estat declarat Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -