13.8 C
Dimecres, 1 maig 2024

Primer punt per al Palamós en l’estrena a casa

El Santboià va deixar als locals amb les ganes d'aconseguir el triomf en el seu debut al Municipal

No serà fàcil aquesta Lliga Elit per als blau-i-grocs. En dues jornades disputades, les dificultats que han plantejat els rivals han estat importants.

Ahir, el Santboià va arrencar un punt del Municipal Palamós-Costa Brava i va deixar als locals amb les ganes d’aconseguir el triomf en el seu debut a casa.

Els barcelonins es van avançar ben aviat. Al minut 7, Blanco aprofitava una indecisió dins de l’àrea palamosina per establir el 0 a 1.

A partir d’aquí, el Santboià va defensar el resultat amb solidesa, i els d’Àlex Redondo no van poder obtenir l’empat fins a la segona part.

Un gol de penal transformat per Xevi Germán serviria per empatar a 1, resultat que seria el definitiu.

Caldrà millorar en les properes jornades dins del procés d’adaptació a la nova categoria.

La setmana vinent, duel complicat al camp del Vic.

El viatge de les paraules 2×10 – Post Sant Jordi i marxem a Escòcia

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules fem una revisió a les famoses llistes dels llibres més...