16.1 C
Dimecres, 1 maig 2024

Primera victòria de l’Uni Girona a la Lliga

Les coses no es van decidir fins a l'últim quart, moment en què les gironines es van escapar en el marcador

L’objectiu era clar: aconseguir la victòria contra el Barça en l’estrena a Fontajau.

El mal començament de Lliga amb la clara derrota a la pista del Saragossa va deixar alguns dubtes que calien ser esvaïts.

El partit no va ser un camí de roses, ja que les barcelonines van oposar resistència.

L’Spar Girona comptava amb les recentment incorporades Mitchell i Bertsch, tot i que les dues nord-americanes encara s’han d’acabar d’adaptar a l’equip.

Les coses no es van decidir fins a l’últim quart, moment en què les gironines es van escapar en el marcador fins a deixar-lo en el 76 a 54 final.

A l’Uni li espera una setmana complexa, amb el debut a l’Eurocup dimecres, i el partit de Lliga del cap de setmana a la pista del sempre temible Perfumerías Avenida.

Un centenar de tractors tallen la C-66 a la Pera per protestar contra la gestió de la sequera

Pagesos i regants critiquen el transvasament a l'àrea metropolitana i reclamen que es prioritzi la conca