9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

Projecte d’obres de reparació del Passeig Marítim de Platja d’Aro després del Glòria

Les obres de renovació del Passeig Marítim de Platja d’Aro després del temporal Glòria n’afectaran principalment la part sud i començaran a l’abril d’enguany

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Uns dies després del temporal Glòria, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro va demanar que el municipi es declarés zona catastròfica a causa dels danys materials que en resultaven. L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez va explicar llavors a Ràdio Empordà que estaven davant “d’una situació de difícil resolució” i que seria “complicat que des de les capacitats de l’Ajuntament puguin sortir-se’n amb les obres de reparació de les infraestructures.”

Poc menys d’un mes després ja han rebut una resposta. S’ha acordat que l’Estat invertirà 1 milió d’euros en les obres i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro 750.000 euros. Les obres començaran a l’abril d’enguany.

A l’extrem sud del Passeig, concretament en els darrers 500 metres, s’instal·larà un mur de rocalla per sota el nivell del mar i es redistribuirà la sorra de la platja. També està previst modificar la ubicació de les canalitzacions de les instal·lacions i dissenyar de nou la part exterior i visible com ara la llosa, l’enjardinament i el mobiliari.

Recordem que Platja d’Aro va patir conseqüències del temporal sobretot en el Passeig Marítim i la part frontal del litoral, com són les platges i els camins de ronda. A la banda sud del Passeig Marítim hi ha una esquerda important que ha provocat que dos metres de passeig es vegin trencats i bolcats cap a la platja. A més, també s’han perdut totes les infraestructures al voltant del passeig, com enllumenat, connexions d’aigües per les dutxes, mobiliari, papereres o bancs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell aixeca 12 actes per tinença de substàncies estupefaents en un cap de setmana

Al control policial hi va participar la Unitat de Drons i la Unitat Canina.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -