19.3 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

Ràdio Capital viu el Begur Indià: una jornada diferent amb el mateix entusiasme de sempre

Aquesta vegada som a la Plaça Lluís Esteve i Cruanyes seguint tot el que passa amb el mateix entusiasme de sempre.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ens hem canviat d’ubicació i fins i tot han canviat el nom: la Fira dels Indians aquest any es diu ‘Begur Indià’, perquè ja no és una fira, ja no té un escenari al mig de la Plaça de la Vila, i ja no es podrà ballar als concerts. Però a Ràdio Capital no fallem, volíem ser-hi com hi som sempre. Aquesta vegada som a la Plaça Lluís Esteve i Cruanyes seguint tot el que passa amb el mateix entusiasme de sempre.

Ahir divendres 3 de setembre vam començar el programa sota la pluja.

Dissabte al matí, en canvi, ha fet molt de sol.

Anna Castellví, directora de l’exposició “El llegat indià” i gestora de l’associació de municipis indians i en Joan Miquel Llodrà, responsable dels textos de l’exposició, han passat pels estudis de Ràdio Capital.

També ho ha fet el primer tinent alcalde de Begur, Eugeni Pibernat.

Tot plegat amb connexions en directe, i fent seguiment de l’ambient en aquest any tan tranquil i diferent.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, ha explicat a Ràdio Capital que “malgrat el primer dia de pluja estem molt contents de com ha anat la fira, de la resposta de la gent i dels visitants, i sense cap incident rellevant”.

A cada actuació hi ha hagut 200 persones, sumat a les persones que no han assistit a cap de les activitats però sí que han vingut a passejar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós crea una taula interreligiosa

La seva finalitat és aconseguir crear un espai de trobada entre les diferents comunitats religioses de Palamós perquè puguin intercanviar dubtes, problemes i coneixements d’interès
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -