15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Rebutjades les al·legacions d’AlertaSantFeliu per aturar les obres del Moll de Pedra

Després de la manifestació en contra del formigó a la badia, Josep Saballs ha declarat que res aturarà el projecte

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El regidor d’urbanisme, Josep Saballs, ha destacat que el projecte de cobriment de formigó el Moll de Pedra seguirà endavant. Ho va dir 24 hores després que un centenar de persones es mobilitzessin al Moll en motiu a la convocatòria d’AlertaSantFeliu.

Els protestants reclamen que es conservi la pedra natural d’aquesta zona i denuncien que el govern municipal no ha acceptat cap crítica envers el projecte. Doncs, acusen al govern d’actuar autoritàriament i de dir mentides. Tal com han destacat, consideren que els membres del consorci “es presenten a les eleccions insistint en el foment de la participació ciutadana i, una vegada aconseguit el govern, fan exactament el contrari.”

Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols només ha destacat que se seguirà endavant amb les obres i que el formigó es pintarà del mateix color que les grades de formigó, que ja estan construïdes al Moll de Pedra.

ALTRES POLÈMIQUES

No és la primera vegada que AlertaSantFeliu carrega contra el govern municipal perquè consideren que actua en contra de la preservació del patrimoni de la vila. Així, ressalten que volen que es considerin altres opcions més sostenibles que no facin malbé el paisatge i els béns de Sant Feliu. A més, denuncien que no s’ha consultat als veïns i les veïnes per desenvolupar els projectes urbanístics i que l’alcalde es nega a atendre’ls.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -