20.5 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Rehabiliten la façana i les cobertes de l’església de la Pietat, de la Bisbal

Les obres tenen l’objectiu de solucionar la major part de patologies possible en l’àmbit de les cobertes de l’edifici.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts 1 de febrer arrenquen les obres de rehabilitació de les cobertes i restauració de les façanes de l’Església de la Pietat de la Bisbal. L’edifici presenta una sèrie de patologies que generen filtracions d’aigua al seu interior i comporten un deteriorament sever de paraments i revestiments interiors, que acaben malmetent l’església. Si bé posteriorment l’equipament serà sotmès a una reforma integral (de les cobertes, dels canals d’evacuació i dels revestiments de la façana, entre d’altres), aquesta primera etapa s’avança al projecte atesa la urgència de solucionar les patologies més evidents que causen aquests greus problemes de filtracions d’aigua.

Les obres que arrenquen aquesta setmana, doncs, tenen l’objectiu de solucionar la major part de patologies possible en l’àmbit de les cobertes de l’edifici. Els treballs tenen un pressupost de 34.000 euros, dels quals la Diputació de Girona en subvenciona 14.100 euros. La previsió és que l’actuació tingui una durada d’un mes i que a finals de febrer ja estigui enllestida.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aprofiteu aquests dies per trepitjar el paisatge

Cada any en aquestes dates, l'Empordà es comença a omplir de gent però igual que venen, a finals de setembre marxen. Així que aprofiteu que encara no és tot ple per trepitjar el nostre territori. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -