9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

Renovació integral de la zona de jocs infantils de la plaça del Cargol a Forallac

S'hi ha instal·lat un gronxador Niu, per fomentar la interacció entre usuaris (s’hi poden pujar diversos usuaris al mateix temps) com altres elements pels més petits

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Forallac ha modernitzat el parc infantil de la plaça del Cargol, a la urbanització Puig de Sant Ramon, mitjançant la substitució dels elements que es trobaven en mal estat.

Se n’han col·locat els següents elements per poder jugar-hi. Un hexàgonque serveix per “trepar” i així potenciar la interacció entre nens mitjançant una activitat més dinàmica i esportiva. També s’ha instal·lat un gronxador doble, amb un seient pla i un seient bressol, per donar cobertura a totes les edats.

A més a més, s’hi ha instal·lat un gronxador Niu, per fomentar la interacció entre usuaris (s’hi poden pujar diversos usuaris al mateix temps). I per poder jugar els més petits hi ha una “molla” i un balancí.

Finalment, s’ha decidit mantenir l’element multijoc, ja que estava en bon estat i només calia substituir la xarxa d’accés a la torre, actuació que resta pendent de fer.

La regidora de Mobiliari Urbà, Clara Ruiz, explica que aquesta actuació forma part del procés d’adequació del parcs i jocs infantils del nuclis de Forallac, per tal d’adaptar-los a les necessitats dels infants i als nous estàndards de qualitat i seguretat. A primers d’any es va fer una important actuació al parc de l’U d’Octubre de 2017 que, segons ha informat, està previst tingui continuïtat amb la col·locació de nous elements. També està previst renovar el parc infantil de Fonteta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -