23.9 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Reomplir

Bon dia i bons ànims, avui, segueixo parlant de les 12 erres de la Sostenibilitat i avui toca OMPLIR i ho dic amb majúscules i amb el cor obert per reivindicar també l’aixecament de persianes de tots aquests negocis que no deixen obrir i que de rebot resten molts proveïdors sense poder vendre.

Si m’enfoco en el bé del planeta, la nostra Casa Gran, que és el que em porta a escriure aquesta píndola, el reomplir ens porta a minimitzar moltíssim la despesa de plàstic i a estalviar en envasos de tot tipus.

T’imagines si reomplim tot allò que es pot reomplir:

-Detergents: els envasos de xampús de cap i gels de bany; el sabó de plats i potser el de rentar roba;

-Begudes: les ampolles i garrafes d’aigua usant-les de vidre, el vi, fins i tot potser les llets o begudes vegetals si ens les fem a casa

-I tooootes aquelles bosses, bossetes, capses, capsetes, pots, potets que porten dins sal, sucre, farina, pasta, llegums, olives, arròs, fruits i fruita seca… galetes i un llarg etc.

Ara ja cada vegada més tenim la solució ja que neixen com bolets les botigues on ho tenen tot a doll i et permeten anar a comprar amb els teus pots de vidre que els vas reutilitzant, les teves ampolles de plàstic que allargues la vida o aquelles bosses que t’has cosit amb un moment reconvertint estovalles velles amb saquets per l’arròs, els cigrons o la farina tot distraient-te dels sorolls informatius externs.

Estic convençuda que quan arribis a casa amb la compra feta de manera conscient et sentiràs molt millor i això repercutirà en les teves futures 7 generacions.

I parlant de Reomplir, reomplim els restaurants de casa, les estètiques i tots els negocis de casa. Reomplim l’hostelería, reomplim les estètiques, reomplim els negocis que mengen de nosaltres i a l’hora ens alimenten.

 

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios