26.9 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

Santa Cristina reparteix 350 mascaretes infantils

Martí Saguerhttp://www.martiproduccions.com
Informàtic i apassionat de la ràdio. Em podeu escoltar totes les tardes a la Fòrmula Capital i al Supermatí donant la previsió meteorològica.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Al llarg d’aquest dissabte s’han repartit unes 350 mascaretes infantils entre les famílies de Santa Cristina d’Aro. El repartiment, adreçat a la canallada empadronada al municipi nats entre els anys 2005 i 2017, s’ha fet al pavelló municipal d’Esports, com també, directament, a les urbanitzacions més allunyades del nucli, Rosamar, Romanyà, Sant Miquel d’Aro i Vall Repòs. “Ha anat molt bé”, ha recordat l’alcaldessa, Lourdes Fuentes, que ja ha anunciat que les famílies que no en tinguin poden passar a recollir-les  a partir de dimarts vinent al pavelló esportiu, entre les 9 i les 11 del matí, fins que s’esgotin. Es recorda que encara es vigent l’Estat d’Alarma i , per tant, es recomana que només hi vagi un representat per família, que haurà de presentar-se amb els DNI de tots els infants o el Llibre de Família. Les mascaretes han estat elaborades per cosidors i cosidores del municipi i pobles de les rodalies després d’aconseguir el material de l’Associació Moviment Solidari Calonge Covid-19 amb la col·laboració de l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Viral un cartell de prohibit aparcar a Calonge

Un cartell de prohibit aparcar a Calonge es fa viral després d'assegurar que aparcar en una zona de minusvàlids sense cap minusvalía no és cap "discapacitat"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -