Tamariu
Tamariu | Autor: Peterkoelbl

Mentre passejaven per la zona de cala Gamarús, a Tamariu, un nen ha caigut al mar i un monitor que l’acompanyava s’hi ha llançat per rescatar-lo. Tot i això, cap dels dos ha pogut sortir de l’aigua i ha estat un bomber qui els ha aconseguit treure amb vida. Les dues persones han estat traslladades a l’Hospital de Palamós amb signes d’hipotèrmia.

Aquest divendres, pels volts de les 11.30 h, un nen que formava part d’un grup ha caigut a l’aigua. El seu monitor s’hi ha llançat darrere per salvar-lo però sense èxit. Aquesta escena s’ha produït a prop de la zona de la Musclera i de la cala Gamarús, a Tamariu. Les dues persones, d’origen lituà, estan al municipi palafrugellenc i formen part d’un Club de Natació de Lituània.

Nen i monitor cauen al mar a Tamariu
Helicòpter de Salvament Marítim que ha participat en les tasques de rescat del menor i el monitor a Tamariu | Imatge de Salvament Marítim

Amb la caiguda del nen, s’ha avisat ràpidament al 112, que ha mobilitzat els serveis d’emergència. El Servei Marítim ha activat Salavamar Sirius i un helicòpter que no ha estat necessari. Per altra banda, el Servei d’Emergències Mèdiques ha traslladat els dos estrangers a l’Hospital de Palamós pels signes d’hipotèrmia que presentaven després d’estar a l’aigua.

A hores d’ara no se’n sap la causa de la caiguda al mar a Tamariu. Tot i això, des de Salvament Marítim s’ha fet constància que hi ha mala mar i ones força altes.