15.3 C
Pals
Dissabte, 7 desembre 2024
- Publicitat -

Dos restaurants de l’Empordà reconeguts amb dos sols a la Guia Repsol 2023

El Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada van rebre la distinció en la cerimònia celebrada ahir a Alacant

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els restaurants empordanesos Bo.Tic de Corçà i Castell Peralada han aconseguit dos sols en la Guia Repsol 2023, segons ha avançat El Punt Avui. El reconeixement es va fer aquest dilluns en una cerimònia celebrada a Alacant, on també nou establiments catalans més van rebre un sol.

Al capdavant del Bo.Tic hi ha el xef Albert Sastregener i, la metre i sommelier, Cristina Torrent des del 2017. D’altra banda, el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del Castell Peralada juntament amb el cap de sala i sommelier, Toni Gerez.

Els altres nou locals de restauració catalans reconeguts amb un sol estan ubicats un al Priorat anomenat Quatre Molins, l’altre a la Vall d’Aran sota el nom de  Er Estrangèr i la resta a Barcelona: Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Joan Dausà comença la seva gira de Nadal amb gran èxit de públic

Joan Dausà ha iniciat aquest dijous la seva tradicional gira de Nadal que ja s’ha convertit en tot un clàssic d’aquestes festes gràcies a l’èxit de la proposta. En total seran dinou concerts arreu del territori davant 17.000 espectadors que no s’han volgut perdre les darreres actuacions de l’artista abans d’una aturada per preparar el
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -