Sant Antoni dedica la Cantada d’Havaneres i Boleros a Ricard Viladesau

Per segon any s'organitzen dues nits seguides de música a l'espigó de l'Amistat de Sant Antoni

Fotografia del grup Port Bo durant l'actuació de l'any 2017 a Sant Antoni. Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

La Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni celebra la quarta edició dedicada a Ricard Viladesau, músic i compositor calongí que va destacar en el món de la sardana que també va compondre diverses havaneres i boleros. En el marc de l’Any Viladesau, que commemora el centenari del seu naixement, i durant la Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni, els grups interpretaran peces de Ricard Viladesau com “Ulls verds”, “Cançó de l’adéu”, “Gavina bonica” i “Llafranc, Calella i Tamariu”.

Per segon any, s’organitzen dues nits seguides de música. Aquestes dues nits musicals han estat el divendres 20 i dissabte 21 a l’espigó de l’Amistat de Sant Antoni. En aquesta ocasió, es compta amb les actuacions de Port Bo i Montgrins, Peix Fregit, Neus Mar i Arjau.

El periodista Francesc Sànchez Carcassés dirigeix i presenta la cantada, a més de conduir la transmissió la nit de dissabte 21 de juliol a les televisions locals.

L’escenari de la cantada està situat en mig dels bots de pesca de la platja, davant la Germandat Artur Mundet a més les actuacions es podran seguir, també, des del passeig formant una mena d’amfiteatre davant la badia.