19.2 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a l’estratègia Residu Zero

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols s’ha adherit a l’estratègia Residu Zero, programa que treballa la prevenció dels residus per afavorir el bé comú i la sostenibilitat del planeta. L’objectiu és qualsevol residu pugui ser transformat en matèria primera i eliminar tots els altres que generen emissions de CO2 o que no es puguin reutilitzar. Des de l’Ajuntament plantegen una xarxa de quatre actors que intervinguin i interactuïn entre ells per tal de tirar endavant l’iniciativa: Empreses, Universitats, Entitats i Municipis.

Des del municipi consideren necessari promoure accions, totes elles validades per l’Agència de Residus de Catalunya, que serveixin per “prevenir la generació de residus i per reduir el consum d’aquells productes que no generin residus que siguin reciclables, reutilitzables o fàcilment assimilats pel medi ambient”. A més, l’Ajuntament, en la seva part de consumidor, s’ha compromès a adoptar mesures de prevenció en la generació de residus i de compra verda, que consisteix en l’adquisició de béns i serveis contractats i licitats que tinguin adoptats criteris ambientals, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -