22.6 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols segueix preparant el Festival de Porta Ferrada d’enguany, malgrat el coronavirus

Es manté la programació prevista a la qual s’aportaran les modificacions requerides

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons ha explicat el regidor responsable, Josep Saballs, a Ràdio Sant Feliu dimecres 15 d’abril, la 58a edició del Festival de Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols segueix endavant. Ha puntualitzat que aquesta la fita més important que té la ciutat, juntament amb l’exposició de l’Espai Carmen Thyssen.

Ha comentat que treballen intensament i discreta per així estar preparats en el moment que s’aixequi el confinament. Ha afegit que les entrades estan a la venda i que es manté la programació, tot i que és possible que hagin d’aportar-hi modificacions. Per exemple, si determinats artistes han d’anul·lar les seves gires, principalment els que venen de fora com per exemple els nord-americans. Si fos el cas, buscarien alternatives.

També preveuen que potser hauran de reubicar els aforaments per adaptar-los a noves normes quant a l’espai entre els assistents.

Finalment, ha enviat un missatge d’encoratjament davant la situació de tancament que pateix la gent. Assegura que aquest estiu hi haurà música a Sant Feliu i que el festival Porta Ferrada aportarà “il·lusió” a la gent amb els seus diversos concerts.

Aquest any, serà el primer que s’organitzava el Festival de Porta Ferrada sense el festival d’humor, SINGLOT, que organitzava l’empresa productora d’Andreu Buenafuente, El Terrat, i que va decidir rescindir el contracte.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -