20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Sant Feliu es planteja que siguin dos aparcaments, a banda i banda del passeig

En Carles Motas, alcalde de Sant Feliu, explica en una entrevista a Ràdio Capital les opcions de l'aparcament de La Corxera

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Sant Feliu es planteja que siguin dos aparcaments, a banda i banda del passeig
Loading
/

Sant Feliu de Guíxols està plantejant els aparcaments de la ciutat, i tal i com ha explicat l’alcalde Carles Motas al Supermatí, ara mateix estan en fase d’avantprojecte però hi podria haver dos nous aparcaments per licitar i començar les obres al setembre del 2020. D’una banda, hi ha l’aparcament de La Corxera, que està en una zona on hi ha molts equipaments, com el teatre, el pavelló municipal o la piscina, i on també hi ha d’haver el futur Museu Thyssen. Allà s’ha proposat construir-hi un aparcament soterrat per encabir 600 places fins a la planta -2, amb un pressupost al voltant de 10 milions d’euros. De totes maneres, hi ha la proposta de no fer la planta -2 per la dificultat geològica i fer, en canvi, un segon aparcament a l’anomenada zona del Tennis a l’altra banda del Passeig. Tot i així, es mantindria el pressupost. Carles Motas, alcalde de Sant Feliu.

 

Ara mateix hi ha 5 empreses interessades a presentar-se a la licitació: una del País Basc, una de Madrid i 3 de Catalunya. A més de l’aparcament, la licitació també inclou la gestió de la zona blava. Malgrat ara encara estan en fase d’avantprojecte i per tant, s’ha d’aprovar per l’Ajuntament i està subjecte a canvis, Motas ha dit que l’objectiu final és “que el centre de la ciutat estigui ple de persones i no de cotxes.”

Aquí tota l’entrevista sencera:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×27

Programa rigorós amb Sergi Blanch, Francesc Niell i Oriol Bernà sobre el futur a la banqueta del Barça, l'actualitat...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -