10.8 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro prepara diverses activitats pel Dia Contra la Violència envers les Dones

Sota el lema "Anem a l’arrel, plantem-nos contra la violència", el consistori, a banda de les activitats, ha estrenat un Punt Lila i està elaborant el Pla d’Igualtat Ciutadana

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha preparat diverses activitats amb motiu del Dia Contra la Violència Envers les Dones sota el lema Anem a l’arrel, plantem-nos contra la violènciaLa Comissió d’Igualtat ha programat actes de sensibilització que tindran lloc fins el dia 28 de novembre.

Però el desenvolupament d’aquestes activitats no són les úniques tasques que està duent a terme el consistori, ja que en matèria de sensibilització, prevenció i intervenció s’ha estrenat un Punt Lila per fomentar la igualtat i la no discriminació per raó de gènere, lluitar contra la violència masclista, i oferir unes diades de gaudi amb llibertat i seguretat. La posada en marxa d’aquest punt s’ha realitzat per la Festa Major de Castell d’Aro i la Festa de Joventut d’inici de curs.

Paral·lelament, des de fa uns mesos, s’està treballant en el Pla d’Igualtat Ciutadana 2019-2023 amb la voluntat d’ampliar la perspectiva de gènere de manera transversal en totes les polítiques i accions que es duguin a terme des de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. El document final que s’està elaborant amb la col·laboració de la consultora Igualtat Creativa ha d’impulsar la conscienciació en polítiques d’igualtat.

Pel que fa a les activitats, el proper divendres 22 de novembre hi haurà al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro activitat de sensibilització en el marc del Punt de Trobada de Gent Gran. I el dissabte al mateix espai, hi haurà un taller participatiu per a adults Moviendo el verso a càrrec de Lo Relacional: una acció formativa, creativa i participativa per generar consciència sobre les violències de gènere existents.

Els actes centrals, però, es faran el proper dia 25 de novembre sota el lema Feminicidis oficials vs. feminicidis reals, hi haurà una encesa d’espelmes a la Plaça Major de Platja d’Aro (17.30 h) i un recital poètic La boca descosida a la Sala d’Actes de l’Ajuntament (18 h) amb la rapsoda Alba Mascarella. Per saber totes les activitats previstes, podeu visitar la pàgina web de l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -