27.7 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Sant Feliu reconverteix el Guíxols Flors en el Guíxols Flors At Home

Cada persona podrà enviar un màxim de tres fotos de flors i plantes de casa seva, i podrà optar a premis

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha fet canvis en la campanya Guíxols Flors, que es reconverteix enguany en el Guíxols Flors At Home, donada la situació provocada pel coronavirus. La campanya, que consistia a omplir la ciutat amb flors i plantes, tindrà el mateix objectiu, però es farà des de les pròpies cases.

La idea és l’impuls d’un concurs fotogràfic on cada persona podrà aportar un màxim de 3 instantànies, que s’enviaran per WhatsApp o per correu electrònic i també es podran compartir a Instagram i Facebook amb l’etiqueta #guixolsflorsathome. Les imatges també es publicaran a les xarxes socials del consistori i a la pàgina web de la corporació.

Més endavant, es coneixeran les bases i els premis que es donaran, però aquestes imatges s’hauran d’enviar a partir de l’1 de maig i fins al 7 del mateix mes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS Palafrugell i Salvem el Golfet reclamen a l’Ajuntament de Palafrugell un planejament urbanístic sostenible

En un comunicat de premsa, les entitats Salvem el Golfet i SOS Palafrugell reclamen que el nou procés de revisió encetat amb la tramitació del recent Pla Director Urbanístic de sòls no sostenibles de les Comarques Gironines (PDU), deixi enrere antigues previsions de creixements insostenibles i prengui cura de l’ entorn natural
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -