13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

Sant Feliu s’omple de gent amb els espectacles de LumLab

Dijous va començar el nou festival que ha il·luminat de color i llum els carrers del municipi durant els dies de Setmana Santa

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols està vivint una Setmana Santa de color i llum. El Festival Lumlab va començar dijous passat a la tarda/vespre amb un espectacle inaugural que va il·luminar de magenta els pins del passeig, va instal·lar una gran làmpada sobre la platja, i una cinquantena d’embarcacions que venien del Club Nàutic i de l’entitat Llop de Mar, junt amb l’associació Fortim van acostar-se a la platja. Des d’aquell moment, els números van creixent dia a dia. Lumlab aplega una dotzena d’espectacles de llum de diferents artistes de renom internacional.

Es tracta d’un festival d’art amb llum que se celebra des del 14 fins al 18 d’abril a Sant Feliu de Guíxols. Els espais per visitar consten de propostes molt diverses, com una làmpada gegant sobre la platja, una acció al turó del Salvament, diverses activitats a la Rambla i també iniciatives dins d’espais interiors, com la capella de l’antic hospital amb una peculiar composició escultòrica, o una experiència amb la llum i la xocolata, entre altres singularitats, com la proposta del carrer de la Rutlla o el Casino. També, es fan activitats pensades per a la mainada. El festival convida al passejar tranquil·lament, fer fotografies a Sant Feliu de Guíxols, i viure unes nits màgiques aquesta Setmana Santa.

El LumLab està tenint una gran repercussió i una gran assistència de públic. Sense anar més lluny, s’han registrat vora 800 visites diàries en alguns dels espais interiors, amb tallers complets d’aforament. Els elements nocturns, de passejada exterior lliure, tenen també una nombrosíssima assistència.

En l’horari de tarda predominen els espais interiors. A partir de les 21h fins la una de la matinada, els carrers, la platja, el passeig del Mar prenen vida i la llum transforma radicalment l’entorn. Recórrer els dotze punts es pot fer el dia que veniu, atesa la proximitat entre els indrets.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -