23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro reparteix gratuïtament 1.500 mascaretes

Des del govern s'ha demanat que hi vagi només un membre per nucli familiar i qui realment ho necessiti

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha repartit gratuïtament les 1.500 mascaretes que va adquirir per als veïns i veïnes del municipi. El repartiment al nucli urbà s’ha fet entre les 10 i les 11 del matí, des de tres punts: davant el supermercat Esclat, el supermercat Bon Àrea i el mercat setmanal. També hi ha hagut una distribució a altres punts del terme per evitar llargs desplaçaments. En concret, a la urbanització Rosamar, entre les 10 i 10,30 del matí; a la urbanització Vall Repòs, entre les 11,30 i 12 del migdia, i a la urbanització Sant Miquel d’Aro, entre les 12,30 i les 13 de la tarda.

Des del govern s’ha demanat que hi vagi només un membre per nucli familiar. I per poder recollir totes les mascaretes per a la unitat familiar, els que vinguin que portin els DNI de tots ells o el llibre de família si hi ha menors. A més s’ha recalcat que només hi vagin aquelles persones que realment ho necessitin.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les noves mesures energètiques preocupen els comerciants del Baix Empordà

Les noves mesures d'estalvi energètic, que marquen la temperatura mínima per l'aire condicionat als 27 graus i obliguen a apagar els llums dels aparadors a partir de les deu de la nit, han entrat en vigor aquest dimecres 10 d'agost. Unes mesures que els comerços del Baix Empordà entomen amb certa hesitació i escepticisime
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -