19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

Santa Cristina destina 3,3 milions d’euros a 45 projectes

Aquest any s'invertiran 2,2 milions d'euros i es realitzaran 43 d'aquests 45 projectes previstos

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro farà una inversió que ascendeix als 3.338.340 euros durant aquest any i el proper, que aniran destinats a un total de 45 projectes. Per aquest 2018, està previst que es realitzin 43 d’aquests, i el desemborsament serà de 2,2 milions d’euros. D’altra banda, per l’any vinent, les accions a fer són orientatives, però es realitzaran les dues restants i es continuaran dues d’aquest exercici. El muntant total serà d’1,1 milions d’euros.

Aquest pla d’inversions va ser aprovat al ple municipal amb els vots de l’Executiu municipal (ERC, Guanyarem i Independents per Santa Cristina). De l’oposició, Junts i Emprenedors es van abstenir, i el grup municipal del PP i CiU van votar en contra.

Pel que fa a les inversions d’aquest any, destaca la reurbanització de l’avinguda de l’Església (amb un cost de 375.000 euros), l’habilitació de la nova zona esportiva (192.000 euros) o l’adequació de la Travessia Camp Bach (162.600 euros).

Finalment, la major part de la despesa l’assumirà el consistori municipal, però també rebrà una subvenció de la Diputació que voreja els 25.000 euros i uns 280.000 euros de l’Agència Catalana de l’Aigua.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Matins frescos i ambient assolellat amb recuperació de la temperatura màxima

Nits i matins més frescos, temps majoritàriament assolellat i ascens de la temperatura màxima amb calor moderada.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -