El Ple de Santa Cristina d’Aro va aprovar ahir els pressupostos per a l’any 2018, que no presenten grans diferències en comparació amb l’exercici anterior. Els nous comptes ascendeixen fins als 7.397.240 euros, una xifra que s’ha vist incrementada, aproximadament, en 261.000 euros respecte l’any passat. L’Executiu municipal, format per ERC, Guanyarem des del Carrer i Independents per Santa Cristina, va comptar amb el suport del PDeCAT i de Junts per Santa Cristina. Van votar en contra, però, Emprenedors per Santa Cristina i el PP.

Els comptes contemplen un ascens de la despesa en personal, on especialment destaca la partida destinada a la Policia Local, atès que s’estan cobrint algunes baixes. D’altra banda, puja la taxa de la recollida d’escombraries, i també es destinen diners al servei de neteja, que fa pocs mesos va passar a dependre de l’Ajuntament.

Després d’aquesta aprovació inicial, encara faltarà la definitiva, quan previsiblement es farà referència a les inversions. Aquestes depenen dels números del 2017.