14.3 C
Dimarts, 23 abril 2024

Segona derrota consecutiva del Calonge

Els baixempordanesos perden a casa contra el Malgrat

No cal encendre les alarmes, perquè la trajectòria de l’equip ha estat més que notable fins ara, però certament els sis punts perduts en els dos últims partits l’han fet sortir de la zona d’ascens.

La visita del Malgrat, que estava a 3 punts del Calonge, era complicada i els locals ho sabien.

Els maresmencs van sortit decidits a endur-se la victòria des del començament, i als 10 minuts ja havien aconseguit 2 gols.

A la segona part, el Calonge va intentar reaccionar però només va ser capaç de retallar distàncies.

Al final 1 a 2, tres punts per al Malgrat que d’aquesta manera arrabassa la tercera posició als calongins, i protagonisme per als dos màxims golejadors de Segona Catalana: Busto marcava els 2 gols del Malgrat, i Marc Cuchillo el del Calonge.