Un veler s’ha enfonsat a prop del Furió de Cala Estreta de Palamós. Els fets van passar ahir al voltant de les cinc de la tarda. Els presents a l’embarcació van adonar-se que tenien una via d’aigua -que suposa l’entrada d’aigua al veler i pot afectar el circuit elèctric o equips de navegació- i van trucar a Salvament Marítim.

Més tard, els integrants del veler afectat van tornar a trucar per notificar que la via d’aigua persistia i que era imparable. Salvament Marítim els va recomanar posar-se els xalecs, així com l’ús de la xarxa de balises. Paral·lelament, la tripulació va abandonar el veler, que a poc a poc es va anar enfonsant. Hi havia una altra embarcació privada a la vora que, davant la situació, van portar als integrants del veler que s’enfonsava fins al port. Afortunadament, no va haver ferits.

Aquestes són les imatges de l’enfonsament:

Al mateix temps, Salvament Marítim va mobilitzar a la Salvamar Sirius i l’embarcació auxiliar del buc Punta Mayor. També es va comprovar que no hi hagués contaminació fruit d’aquest incident.

Tal com apunta Salvament Marítim, aquest matí, aquestes dues mateixes embarcacions s’han aproximat fins a la zona per “previsió“.