15 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

Santa Cristina millora la senyalització de la Bassa de la vinya

Aquests punts d'aigua tenen un gran interès biològic perquè s'hi allotja una important biodiversitat aquàtica com ara amfibis de tota mena (gripaus, granotes, tritons, salamandres...), insectes aquàtics

El més llegit

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
Es tracta d’una massa d’aigua ubicada a prop de Can Llaurador i que té caràcter temporal, ja que molts estius s’arriba a assecar del tot.

Aquests punts d’aigua tenen un gran interès biològic perquè s’hi allotja una important biodiversitat aquàtica com ara amfibis de tota mena (gripaus, granotes, tritons, salamandres…), insectes aquàtics, etcètera. També ajuda a mantenir les poblacions d’animals silvestres de tota mena, des de mamífers fins a papallones.

Des del consistori s’ha començat un programa per a recuperar aquesta mena d’indrets aquàtics que hi ha a l’Ardenya i a les Gavarres, amb l’objectiu d’evitar la seva degradació i garantir la seva continuïtat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -