26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

Silvana al docs Barcelona

Després de les detencions dels Alcaldes, periodistes, membres de cdr, etc… que és una vergonya absoluta, no parlaré d’això perquè em poso nerviosa, però vull parlar d’una altra notícia que per a mi és molt més positiva i és “el documental del mes” de docs Barcelona, que és “Silvana” i que es podrà veure durant tot aquest mes per tot Catalunya.

Silvana és una rapera, icona del feminisme, que està molt de moda als països escandinaus. Ella és de mare lituana i de pare àrab, molt feminista i amb un discurs polític molt radical, amb el qual jo hi estic molt d’acord (feminista, anti capitalista, anti racista, anti feixista).

Crec que és molt important que existeixin figures com la Silvana, que acaben agafant molt protagonisme i amb un discurs tan potent i mainstream, arriba a molta gent que no està en contacte amb el feminisme i a l’enamorar-se d’una música, també ho fa del que diu. moltes vagdes va junt.

Per tant, és molt important que existeixin figures com la de Silvana i tan de bo n’hi hagués moltes més. Així que us recomano que veieu el documental i que siguem més feministes totes. Hi ha molta feina per fer.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios