20.2 C
Pals
Dissabte, 25 setembre 2021
- Publicitat -

Els Síndics Locals firmen un manifest en defensa dels drets i les llibertats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els Síndics Locals han manifestat el seu rebuig a qualsevol acció contrària als drets fonamentals de la Constitució i de l’Estatut. També manifesten que la crida a declarar de càrrecs electes no afavoreix “en absolut al diàleg”.

Amb les detencions realitzades des del Govern Espanyol declaren que aquestes actuacions posen en perill les llibertats d’expressió i d’informació. Com diuen els Síndics Locals al seu manifest “aquests drets són les bases que han de sostenir qualsevol model democràtic”.

Entre els firmants hi ha el Defensor del ciutadà de Palafrugell, Bertrand Hallé i el Síndic municipal de greuges Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius.

Els Defensors Locals de Catalunya condemnen qualsevol acció que pugui impedir els drets de la ciutadania i manifesten públicament que seguiran treballant per garantir-los. No deixen d’esmentar que respecten la pluralitat social però volen “expressar la importància que tenen els drets aconseguits amb molts esforços per aquelles persones que ens han precedit”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -