18.8 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

S’inicia la reforma integral de l’edifici de Can Genís

El cost de la reforma d'aquest edifici, fins ara utilitzat per ubicar l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell, s'estima en 650.000 euros i s’executarà en 9 mesos.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’objectiu principal de l’obra és posar ordre el conjunt arquitectònic, unint tant els cinc edificis que el formen com els tres patis que conté i creant un nou accés des del carrer del Progrés.

D’altra banda, on es farà la reforma més important serà en l’edificació que està situada entrant a mà esquerra, on s’allotjaran els espais de caràcter més públic. Així es crearà un espai ampli que actuï com a espai de circulació i com a sala d’exposicions o d’actes, incloent-hi un parell de sales polivalents i els espais d’administració. En la primera planta s’hi ubicaran els espais de formació  destinats als usuaris habituals de l’equipament.

Per donar unitat al conjunt, i fent honor al seu passat de fàbrica, s’adoptarà una estètica industrial. Totes aquestes actuacions pretenen aconseguir un edifici a escala humana, còmode d’usar i fàcil d’entendre.

A més, com edifici protegit pel Pla Especial de Protecció i d’Intervenció en el Patrimoni Històric, qualsevol actuació preservarà el caràcter original de l’edificació sense desvirtuar-ne les característiques. Així doncs, la reforma garanteix el respecte, la millora i una posada en valor de tots els elements i espais que tenen un valor artístic, arquitectònic i ambiental.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presentada la 62a edició del Carroussel Costa Brava de Palafrugell

Les colles de carrossaires, comparses i grups d’animació van presentar el gran Carroussel de la Costa Brava en un...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -