19.1 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

S’obre la convocatòria de la V edició del Premi Josep Pallach

El termini de presentació dels treballs acaba el 28 de febrer i el veredicte es farà públic al mes de març

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach, obre la convocatòria de la V edició del Premi Josep Pallach d’articles periodístics, que posa en valor les experiències educatives innovadores relacionades amb els drets humans, les relacions humanes, la democràcia o l’educació per a la pau, entre altres.

Pallach era un polític i pedagog figuerenc, un home d’ideals profundament democràtics i punt de referència en qüestions socials que apostà per la reflexió i el compromís en l’educació i el país.

Els articles presentats han de tractar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius. Per poder-los presentar, aquests han d’haver-se publicat durant el 2018 en algun mitjà de comunicació imprès o digital i han de ser redactats en català.

Aquest premi s’engloba dins dels Premis d’Educació Josep Pallach 2018-2019, que inclouen també la XV edició del premi d’experiències educatives, convocat per l’Ajuntament de Figueres, i el V premi de narrativa curta juvenil, convocat per l’Ajuntament de Begur.

El Jurat del premi està format pel regidor i la cap de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, un representant de la família Pallach, un representant de la Fundació Pallach i una persona vinculada al periodisme. El premi està dotat amb 1.000€ i el termini de presentació dels treballs acaba el 28 de febrer i el veredicte es farà públic al mes de març.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -