27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Josep Coll: “Palamós s’ha estancat al 2015”

El PSC ha escollit Josep Coll com a candidat a l'alcaldia de Palamós, amb l'objectiu de recuperar la ciutat després d'una legislatura de govern republicà i convergent

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El PSC ha escollit Josep Coll com a candidat a l’alcaldia de Palamós, amb l’objectiu de recuperar la ciutat després d’una legislatura de govern republicà i convergent. Coll ha passat pel Supermatí de Ràdio Capital i ha apostat per recuperar “una gestió de mires més altes”, perquè considera que en aquests quatre anys s’ha perdut “una mica de volada del que era Palamós”.

Considera que ERC no ha tingut un projecte més enllà del que ja van realitzar els governs socialistes de Teresa Ferrés.

El candidat socialista espera que a la legislatura vinent es pugui concretar una solució per l’ampliació de l’hospital de Palamós, però no ho veu gaire probable.

Coll manté l’opinió negativa que el seu grup municipal ha expressat durant tota la legislatura cap al projecte de restauració ambiental que l’executiu republicà ha realitzat a la platja de Castell.

I també reclama a l’Ajuntament “valentia” per aturar el sòl industrial a la Pietat, perquè assegura que ja no hi ha prou necessitat empresarial.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -