3.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Sorea aporta 6.000 euros a la lluita contra la pobresa energètica a la comarca

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquesta és la dotació econòmica que ha compromès la companyia d’aigües en el conveni firmat amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. L’acord preveu un protocol de coordinació que regula les actuacions dels Serveis Socials i de SOREA en cas de detectar situacions de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica per evitar que a les persones afectades els tallin el subministrament d’aigua.

Més enllà d’això, el compromís de l’empresa també és econòmic i complementa el fons de què disposa el Consell Comarcal. Ho ha explicat a Ràdio Capital el president de l’ens, Joan Català.

Joan Català també s’ha referit al nou sistema de recollida de residus a Begur, on és cap de l’oposició. Català, que havia estat alcalde, recorda que ja s’havia posat en marxa en anteriors mandats un sistema per a la recollida entre els grans productors. Pel que fa a l’àmbit domèstic, entén que la mesura de l’actual equip de govern és agosarada, però encertada.

El nou model de recollida de residus de Begur es començarà a aplicar a partir de febrer. D’una banda, es farà el porta a porta a les zones de més densitat de població de primera residència. De l’altra, hi haurà prop d’una trentena de punts de recollida en altres àrees. Els dies de recollida porta a porta seran dilluns, dimecres, divendres i diumenge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -