2.6 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

SOS Costa Brava impugna les obres de Cap Roig

Les obres estan en marxa, amb llicència des del setembre

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’associació SOS Costa Brava ha impugnat davant l’ajuntament de Palafrugell les obres per fer un nou espai de la Fundació la Caixa al Cap Roig. Les obres estan en marxa, amb llicència des del setembre. I segons informa el Diari de Girona, els ecologistes es queixen que el consistori només els ha fet cas en una de les al·legacions que havien presentat.

Denuncien que no es compleix la normativa de protecció especial de la façana del castell, que es fa una gran ampliació d’edificabilitat en sòl no urbanitzable, i que el Patronat del Castell no s’ha pronunciat en un informe. Tambe critiquen que no es fa cas del que deia la família Woevodsky, l’antiga propietària.

Per tot això, reclamen aturar cautelarment les obres.

El pla urbanístic preveu ampliar la superfície construïda del castell de Cap Roig, però per sota terra amb un auditori subterrani. L’objectiu amb aquestes obres és trencar amb l’estacionalitat dels Jardins. S’espera que les noves instal·lacions serveixin als Jardins de Cap Roig per aportar més activitats.

La segona construcció més notòria és un espai mediambiental, projectat a la zona de la pedrera. L’espai ha de ser una nova construcció vinculada a l’activitat dels jardins i destinada a l’estudi i divulgació del medi ambient.

Els Jardins de Cap Roig s'amplien, per sotaFinalment, serà al poblat on sí que s’observaran les construccions. La proposta és l’ampliació dels edificis per tal de poder complementar i ampliar els usos actuals. Aquests usos inclouen oficines, magatzems dels jardiners i vestidors.

Els Jardins de Cap Roig s'amplien, per sota

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -