24.2 C
Pals
Dimarts, 16 juliol 2024
- Publicitat -

Tal dia com avui – 28 novembre

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Margaret Thatcher deixa de ser la Primera Ministra del Regne Unit

Després de més de 20 anys, Thatcher va deixar de ser la persona que més temps va ocupar el càrrec durant el segle XX i la primera dona a fer-ho en el seu país.

Dona de caràcter fort, va intervenir enèrgicament en diferents conflictes, que van ser molt ben vistos per l’opinió pública britànica.

La seva negativa a la unió social i política del Regne Unit amb Europa i la imposició de l’impost regressiu va provocar una polèmica generalitzada que la va enfrontar amb el seu propi partit. Finalment, el 1990 no li va quedar altra alternativa que dimitir. El seu càrrec el va ocupar John Major.

Neix el Diari ARA

El 2010 va començar a distribuir-se, coincidint amb les eleccions al Parlament de Catalunya.
El seu primer director va ser Carles Capdevila, que va estar en el càrrec fins al 2015, quan va haver-lo d’abandonar i cedir el seu lloc a l’actual directora, Esther Vera.

La primera tirada del diari va ser de 130.000 exemplars que es van exhaurir tots.

Mor l’actor Leslie Nielsen

Va ser un actor canadenc, molt conegut per les seves pel·lícules còmiques, com Aterriza como puedas, Agarralo como puedas i totes les seves seqüeles.

Tot i que des dels anys 50 ja havia fet2 aparicions en pel·lícules, no va ser fins als anys 80 quan va començar a assolir fama internacional.

El seu paper de Frank Drebin a la saga The Naked Gun va donar-li molta popularitat entre el públic, però les següents pel·lícules no van estar al nivell i no van tenir bona rebuda entre la crítica ni el públic.

Una de les seves últimes aparicions la va fer a Spanish Movie.

Va morir el 2010 a conseqüència d’una pneumònia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La nova deixalleria de Palamós amplia el seu horari d’atenció al públic

A partir d'ara, aquest servei romandrà obert al públic fins a les 19 h els dimecres i dissabtes, augmentant en dues hores l'horari de la instal·lació en aquests dies, amb l'objectiu de fomentar un major ús de la deixalleria.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -