2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Tanquen el Passeig Marítim i diversos carrers de Platja d’Aro per risc d’inundació

Es tanca i es prohibeix accedit al Passeig Marítim, als camins de ronda i a les cales de la façana marítima

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Davant la previsió de fortes pluges i de llevantada entre aquest dilluns i aquest dimecres, l’alcalce de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, ha emès un ban municipal en què es prohibeix el pas de persones i cotxes a diversos carrers. També fa algunes recomanacions per evitar perills.

Es tanca i es prohibeix accedit al Passeig Marítim, als camins de ronda i a les cales de la façana marítima. Es talla el trànsit per a cotxes i vianants els carrers i zones que es podrien inundar. Això pot fer que s’anul·lin parades de transport públic.

Platja d’Aro ultima un pla per evitar les inundacions quan hi ha tempestes

Es faran treballs d’obertura de la gola del Ridaura i de la riera de Treumal per garantir una que l’aigua del riu desemboqui bé. S’obriran, es netejaran i es senyalitzaran els embornals de les zones que es puguin inundar fàcilment. I s’han posat a punt els sistemes de bombeig.

A més, es fan aquestes recomanacions:

  • Cal respectar i acatar tots els indicatius, senyals i avisos d’emergència.
  • Cal extremar les precaucions en els accessos i estacionaments a soterranis, i també reduir al màxim el trànsit de vianants i de vehicles en vies inundables.
  • Circuleu a poca velocitat ja que hi pot haver embornals oberts i també per evitar danys a tercers a partir de l’efecte onada de l’aigua.
  • Eviteu apropar-vos a rius, torrents i rieres, ja que poden tenir crescudes sobtades del curs de l’aigua, i no hi estacioneu vehicles.
  • Adoptar mesures preventives en habitatges, comerços i serveis situats en plantes baixes i/o que tinguin plantes semisoterrades o soterrades.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -