2.9 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Els socorristes a les platges de Palafrugell estrenen 6 torres de vigilància

Es comptarà amb un total de 10 socorristes a les platges on es presta servei l’horari fins a l’11 de setembre serà d’11 del matí a 7 de la tarda

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns 15 de juny ha començat el servei de salvament i socorristes a les platges de Palafrugell. El servei estarà disponible tots els dies de la setmana, de les 11 del matí a les 7 de la tarda, fins al 11 de setembre. El servei es prestarà a les platges Tamariu, Llafranc, el Canadell, el Port Bo i Port Pelegrí.

En total s’han incorporat 8 socorristes a les platges de Palafrugell, que a partir del proper 25 de juny seran un parell més. Així mateix, a partir de l’1 de juliol també s’incorporaran una embarcació i una ambulància. Amb l’entrada en servei també hi ha 4 llocs de socors o casetes per a la prestació de primers auxilis, concretament a Tamariu, Llafranc, Canadell i al Port Pelegrí, aquesta última disposa d’una instal·lació fotovoltaica per al subministrament d’energia elèctrica. Unes platges amb un límit de capacitat per la pandèmia del coronavirus.

Noves torres de vigilància pel servei de socorristes a les platges de Palafrugell

Una de les novetats important d’aquest any és la incorporació de sis noves torres de vigilància que seran utilitzades pels socorristes. Aquests son de fusta tractada, molt més robustes que les anteriors i amb un tendal incorporat.

El servei té assignades tasques com la realització de cures, evacuació de persones accidentades, intervenció immediata a persones en situació de risc o perill, col·locació de les banderes amb diferents colors en funció de l’estat de la mar, advertiment a les persones usuàries dels riscos (especialment infants), recomanacions (com ara l’ús de protecció solar), informació sobre normes d’ús segons les normatives, senyalització de perills com ara corrents marines, fons perillosos, meduses…, servei d’acompanyament al bany de persones amb mobilitat reduïda i servei per evitar la pèrdua d’infants a la platja (polseres identificatives).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -