3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Els socorristes a les platges de Palafrugell estrenen 6 torres de vigilància

Es comptarà amb un total de 10 socorristes a les platges on es presta servei l’horari fins a l’11 de setembre serà d’11 del matí a 7 de la tarda

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dilluns 15 de juny ha començat el servei de salvament i socorristes a les platges de Palafrugell. El servei estarà disponible tots els dies de la setmana, de les 11 del matí a les 7 de la tarda, fins al 11 de setembre. El servei es prestarà a les platges Tamariu, Llafranc, el Canadell, el Port Bo i Port Pelegrí.

En total s’han incorporat 8 socorristes a les platges de Palafrugell, que a partir del proper 25 de juny seran un parell més. Així mateix, a partir de l’1 de juliol també s’incorporaran una embarcació i una ambulància. Amb l’entrada en servei també hi ha 4 llocs de socors o casetes per a la prestació de primers auxilis, concretament a Tamariu, Llafranc, Canadell i al Port Pelegrí, aquesta última disposa d’una instal·lació fotovoltaica per al subministrament d’energia elèctrica. Unes platges amb un límit de capacitat per la pandèmia del coronavirus.

Noves torres de vigilància pel servei de socorristes a les platges de Palafrugell

Una de les novetats important d’aquest any és la incorporació de sis noves torres de vigilància que seran utilitzades pels socorristes. Aquests son de fusta tractada, molt més robustes que les anteriors i amb un tendal incorporat.

El servei té assignades tasques com la realització de cures, evacuació de persones accidentades, intervenció immediata a persones en situació de risc o perill, col·locació de les banderes amb diferents colors en funció de l’estat de la mar, advertiment a les persones usuàries dels riscos (especialment infants), recomanacions (com ara l’ús de protecció solar), informació sobre normes d’ús segons les normatives, senyalització de perills com ara corrents marines, fons perillosos, meduses…, servei d’acompanyament al bany de persones amb mobilitat reduïda i servei per evitar la pèrdua d’infants a la platja (polseres identificatives).

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies