12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Torna “Murmuracions”, les jornades de sensibilització sobre el turisme inclusiu

La d'enguany serà la segona edició.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els propers 14, 15 i 16 de novembre se celebrarà a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Murmuracions, les jornades de sensibilització sobre el turisme accessible que tindran lloc a la sala d’actes del consistori empordanès durant els matins, de 09:30 h a 14:00 h.

El Trastorn de l’Espectre Autista serà la temàtica principal de les jornades d’enguany, que s’iniciaran el pròxim dilluns a les 09:30 h amb la conferència de Mario Montero, director de la Càtedra Autisme de la Universitat de Girona.

La inscripció és gratuïta amb aforament limitat i amb la possibilitat de traducció en llengua de signes catalana sempre que s’hagi sol·licitat prèviament a través del correu [email protected].

Es pot consultar la programació completa de Murmuracions a través del següent enllaç.

Aquesta serà la segona edició de les jornades inclusives que s’organitzen des de l’Ajuntament del municipi juntament amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Consell Comercal del Baix Empordà, la càtedra autisme de la Universitat de Girona, l’associació Viu Autisme i ARASAAC-Centro aragonés para la comunicación aumentativa y alternativa de Aragón.

 

A més, l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ha anunciat que pròximament s’iniciarà una nova fase d’instal·lació, a diversos equipaments públics, de plaques amb pictogrames per afavorir a l’autonomia de les persones amb un trastorn de l’espectre autista (TEA).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -