6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Torroella de Montgrí i l’Estartit, escollits per implementar un Pla de sostenibilitat turística per valor de 3,4 milions d’euros

El treball ha fet que la destinació Torroella-l'Estartit-Illes Medes sigui referent en aquests àmbits de gestió turística i mediambiental

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pla d’actuacions municipal per a Torroella de Montgrí i l’Estartit ha estat subvencionat amb 3,4 milions d’euros pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; la Generalitat i l’Ajuntament. El pla, que té com a objectiu millorar l’oferta turística i cultural, i continuar amb l’aposta per la sostenibilitat i posada en valor del territori, ha estat un dels seleccionats en el marc del programa «Planes de Sostenibilidad Turística».

Sota el títol genèric “Compromesos amb la qualitat, la sostenibilitat i la cultura”, serà el més ben dotat de la convocatòria, a la qual hi han optat 154 destinacions turístiques.

El pla municipal s’estructura en 16 actuacions específiques distribuïdes en 6 línies estratègiques. Entre les actuacions, es poden destacar la millora del paisatge urbà, especialment la façana marítima de l’Estartit; la millora de la qualitat i accessibilitat a les platges; el reforç de la mobilitat sostenible per mitjà de l’adequació de rutes senderistes i cicloturistes; la millora d’equipaments; la remodelació del parc de la Pineda de l’Estartit; la millora del nucli històric de l’Estartit, el pla de senyalització turística, patrimonial i històrica del nucli antic de Torroella; el programa de gestió i promoció del nou equipament Espai Illes Medes; la creació d’una nova Oficina de Turisme a Torroella o la millora de la promoció turística del parc natural, entre d’altres.

Aquest treball ha estat reconegut amb diversos premis i ha fet que la destinació Torroella-l’Estartit-Illes Medes sigui referent en aquests àmbits de gestió turística i mediambiental.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -