8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Torroella de Montgrí i l’Estartit, escollits per implementar un Pla de sostenibilitat turística per valor de 3,4 milions d’euros

El treball ha fet que la destinació Torroella-l'Estartit-Illes Medes sigui referent en aquests àmbits de gestió turística i mediambiental

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El pla d’actuacions municipal per a Torroella de Montgrí i l’Estartit ha estat subvencionat amb 3,4 milions d’euros pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; la Generalitat i l’Ajuntament. El pla, que té com a objectiu millorar l’oferta turística i cultural, i continuar amb l’aposta per la sostenibilitat i posada en valor del territori, ha estat un dels seleccionats en el marc del programa «Planes de Sostenibilidad Turística».

Sota el títol genèric “Compromesos amb la qualitat, la sostenibilitat i la cultura”, serà el més ben dotat de la convocatòria, a la qual hi han optat 154 destinacions turístiques.

El pla municipal s’estructura en 16 actuacions específiques distribuïdes en 6 línies estratègiques. Entre les actuacions, es poden destacar la millora del paisatge urbà, especialment la façana marítima de l’Estartit; la millora de la qualitat i accessibilitat a les platges; el reforç de la mobilitat sostenible per mitjà de l’adequació de rutes senderistes i cicloturistes; la millora d’equipaments; la remodelació del parc de la Pineda de l’Estartit; la millora del nucli històric de l’Estartit, el pla de senyalització turística, patrimonial i històrica del nucli antic de Torroella; el programa de gestió i promoció del nou equipament Espai Illes Medes; la creació d’una nova Oficina de Turisme a Torroella o la millora de la promoció turística del parc natural, entre d’altres.

Aquest treball ha estat reconegut amb diversos premis i ha fet que la destinació Torroella-l’Estartit-Illes Medes sigui referent en aquests àmbits de gestió turística i mediambiental.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies